Vlastí avokáda je Střední Amerika, ale v současné době se pěstuje v rozsáhlých subtropických a tropických oblastech celého světa. Avokádo je ovoce s nejvyšším obsahem hodnotných tuků. Avokádový olej je bohatý na minerály,vitamíny a zejména vysoké množství nenasycených mastných kyselin. Použitím avokádového oleje, vytváříte své pokožce maximální komfort. Avokádový olej účinně obnovuje elasticitu, zvláčňuje, vyhlazuje a zbavuje pleť vrásek. Avokádový olej urychluje hojení a regeneraci, změkčuje ztvrdlou kůži. Po zahřátí je avokádový olej vhodný jako obličejová maska na podrážděnou, přesušenou a uhrovitou pleť. Je určený zejména na jemnou a citlivou pokožku. Avokádový olej urychluje hojení a regeneraci, změkčuje ztvrdlou kůži.
Broskvový olej je získáván z jader je bohatý na širokou paletu vitamínů a minerálů. Patří mezi nejluxusnější nevysychavé kosmetické oleje. Broskvový olej nedráždí a je vhodný k čištění citlivé pokožky a promaštění suché pleti. Broskvový olej má na pleť uklidňující účinky, regeneruje a zvyšuje elasticitu. Olej je vhodný k dennímu použití a pro každý typ pleti. Broskvový olej je vhodný použít i jako masku na pleť, nehty a nebo vlasy. Broskvový olej je vhodný zejména na suchou kůži se sklony k olupování, svědění a praskání. Je doporučován také pro malé děti. Broskvový olej pokožku uklidňuje a zvyšuje její elasticitu.
Stále zelený keř mající svůj původ v poušti Arizony. Jojobová semena svým tvarem připomínají o hodně větší kávová zrna. Z více než 350000 známých rostlinných druhů je jojoba výjimečná vysokou produkcí vysoko molekulárních esterů, které jsou velice podobné těm, které produkují mazové žlázy člověka. Ačkoli ee jojobový olej většinou zařazuje mezi rostlinné oleje, jedná se vlastně o kapalný vosk s vysokým obsahem biologicky cenných nenasycených mastných kyselin a vitamínu E.
Velmi luxusní makadamový olej s vysokým obsahem vitamínů a minerálů. Makadamový olej vyniká schopností zvyšovat pružnost, vláčnost a elastičnost pokožky. Pleť je po ošetření jemná a vitální. Makadamový olej pleť vyhlazuje a působí silně antioxidačně. Makadamový olej je přírodním a zcela přirozeným zdrojem cenných a v mnoha případech dokonce nenahraditelných látek.
Strom nebo keř pocházející z Kavkazu. Ze sladkých mandlí se získává lisováním velice jemný mandlový olej, bohatý na celou řadu biologicky aktivních látek. Mandlový olej se staletí řadí mezi nejluxusnější kosmetické oleje. Bohatý je zejména na vitamíny, minerály a nenasycené mastné kyseliny. Mandlový olej je vhodný pro každý typ pleti. Používaný je zejména na stárnoucí a suchou kůži se sklony k olupování, svědění a praskání. Mandlový olej nevyvolává alergické reakce a zklidňuje pokožku, je proto doporučován také pro malé děti.. Vhodný k ošetření popálenin, ekzémů, lupénky, akné a hrubé kůže. Pokožce dodává Mandlový olej přirozenou hebkost a vláčnost.
Olej získávaný z jader meruňky. Meruňkový olej patří mezi absolutně nejluxusnější nevysychavé kosmetické oleje vhodné pro každý typ pleti. Meruňkový olej má vysoký obsah vitamínů a minerálů. Meruňkový olej má zvláčňující, čistící, výživné a regenerační účinky. Pleť je po ošetření jemná a vitální. Meruňkový olej je vhodný také k masážím obličeje. Výborné výsledky dosahujeme při použití ve formě zábalů (na vlasy, ruce). Meruňkový olej je nedráždivý, je tedy možné ho použít i na velmi citlivou pleť. Je vynikající také k ošetření ekzémů, akné a po spáleninách.
Pozvolnou macerací okvětních lístků Damascenské růže docílíme velmi kvalitní a biologicky účinný - růžový olej. Jedná se o jeden z nejluxusnějších olejů používaných v kosmetice. Růžový olej velmi aktivně zvyšuje elasticitu a tonus pokožky. Růžový olej zpevňuje, hydratuje, vyživuje a regeneruje. Pokožku relaxuje a čistí. O tomto oleji se dá jednoduše říci, že Vaši pleť udrží mladistvou a svěží.Jedná se o jeden z nejluxusnějších olejů používaných v kosmetice. Růžový olej obsahuje vysoké množství vitamínů a minerálů. Růžový olej je přírodním a zcela přirozeným zdrojem cenných a v mnoha případech dokonce nenahraditelných látek.
Růže šípková je hojně rozšířený trnitý keř vysoký až 3 metry. Šípková růže coby symbol krásy a mládí byla zasvěcena bohyni Afrodité. Šípkový olej lisovaný ze semen plodu šípku je svými účinky jedinečný. Jde o významný přírodní zdroj více nenasycených mastných kyselin, vitamínů a minerálů. Šípkový olej viditelně zpomaluje projevy stárnutí. Zpomaluje tvorbu vrásek a vrásky již vytvořené vyhlazuje. Na pleť šípkový olej působí protizánětlivě, regeneračně, zjemňuje a hydratuje. Při pravidelném používaní je pokožka hebká, elastická a tonizovaná. Pro své ojedinělé účinky je šípkový olej ideální pro zralou pleť.
Dotaz na prodavače
Nenašli jste zboží, které hledáte? Napište si o něj.